AKSARAY / GÜZELYURT - Hasan Hüseyin Demircioğlu İlkokulu

03824512006
YENİ MAH. 101. SK. NO 4/1 GÜZELYURT / AKSARAY
Vizyon
Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak.
Misyon
Hasan Hüseyin Demircioğlu İlk Okulu olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, eğitim öğretim faaliyetlerini, uygun öğrenme ortamlarında, öğrencilerimizi maddi ve manevi değerlere bağlı kalarak ve sürekli kendimizi geliştirerek hayata ve ortaokula hazırlamaktır.
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
İki saate bir ilçe minibüsü vardır. Öğretmenler kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadır.
Özel öğretmen servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Eski adı Gelveri´dir.19.yüzyıla ait mimarlık örnekleriyle Kapadokya merkezleri arasında seçkin bir yeri vardır. Hıristiyanlığın yayılması için çalışan Nazianuslu Gregor adlı din adamı Güzelyurt´u önemli bir merkez haline getirmiştir.
Aksaray´a 40 Km uzaklıkta, ilçe merkezindedir.